Collega’s aan het woord

Wil je weten hoe het is om te werken bij Copaco? Lees dan eens wat een aantal collega’s over ons zeggen:

Gino – Technical Consultant

“Van huis uit ben ik een techneut. Voor mensen met een bedrijfskundige of ICT achtergrond, zijn bij Copaco echt leuke functies te vinden. De IT is op dit moment enorm aan het veranderen. Bij Copaco krijg ik  de kans om bezig te zijn in de nieuwe IT wereld.“

 

“Ik geef advies en training aan klanten en word daarnaast ook aan hen uitgeleend om projecten te draaien. Ik doe veel dingen die ik nog nooit gedaan heb. Door te werken en op pad te gaan met commerciële collega’s, leer ik veel op het gebied van communicatie en verkoop. Iets waar in een technische werkomgeving niet altijd aandacht voor is.”

Kjeld – Accountmanager

“Copaco staat open voor nieuwe ideeën en frisse blikken, waardoor je als werknemer de ruimte krijgt om hier mee aan de slag te gaan. Dit is niet alleen goed voor het bedrijf, maar ook voor je eigen ontwikkeling. In dit geval een echte win-win situatie voor bedrijf en medewerker.”

 

“Als Accountmanager bij Copaco, heb je een zeer veelzijdige functie; Het ene moment voer je harde onderhandelingen en de volgende keer dat je elkaar ziet, proost je op een goede deal. Je klanten zitten van Groningen tot aan Maastricht, waardoor je door het hele land komt.”

Evie – Marketing & Communicatie

“De IT-branche verandert heel snel, waardoor ook je werk continu verandert. Je moet als organisatie, maar ook als persoon blijven innoveren om hierin mee te kunnen gaan. Bij Copaco krijg je veel vrijheid om hier op je eigen manier invulling aan te geven en de daarbij horende verantwoordelijkheden. Zolang ik mezelf kan blijven ontwikkelen, is het voor mij interessant om bij Copaco te blijven. En ik heb het gevoel dat ik hier nog lang niet uitgeleerd ben.”

Tijn – Productmanager

“Ik help vendoren hun merk verder uit te bouwen, zodoende kom ik bij de grootste bedrijven in de IT-wereld over de vloer. In Nederland maar ook in het buitenland. Het is gewoon gaaf om een kijkje in hun keuken te kunnen nemen. “

 

“Met de mensen klikt het onderling heel leuk. Vanavond gaan we toevallig weer samen op stap….”

Bahram – Inside Sales

“Ik heb gekozen voor Copaco omdat ik hier de mogelijkheid kreeg om te werken in een professionele Business-to-Business omgeving.“

 

“In mijn sales functie heb ik veel contact met resellers, onze klanten, en vendoren. Je bouwt met hen echt een relatie op.”

 

“Ongelofelijk hoeveel ik hier geleerd heb over IT, terwijl het eigenlijk niet mijn achtergrond is. Maandelijks worden we bijvoorbeeld getraind over nieuwe producten. Op termijn zie ik mezelf doorgroeien tot Product Manager of Account Manager.”

Geert – Teamleider

“Ik ben bij Copaco begonnen als verkoopmedewerker, daarna doorgegroeid naar product manager en inmiddels ben ik teamleider. Dit geeft wel aan dat bij Copaco genoeg mogelijk is. Dat maakt het ook leuk, anders had ik het hier geen 11 jaar volgehouden. Groeien binnen de organisatie hoeft niet altijd een stapje omhoog te zijn, het kan ook een keer een stapje opzij zijn.“

 

“Copaco is een informele, platte maar ook professionele organisatie. Je kunt bij iedereen aankloppen of binnenlopen. Er is altijd tijd en ruimte voor een grapje, maar er moet wel gewoon hard gewerkt worden.”