Wat wij bieden

We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Er is een studieregeling en samen met je leidinggevende stel je ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Copaco is een grote organisatie met meerdere disciplines dus intern doorstromen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Bij Copaco wordt hard gewerkt in een dynamische werkomgeving. Ontspannen vinden we dan ook belangrijk. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 3 ATV-dagen per jaar. Bovendien word je beloond als je niet ziek bent met maximaal 3 extra vakantiedagen.

Medewerkers bij Copaco hebben vaak iets met de producten die we verkopen. Door een kortingsregeling voor medewerkers kun je bij ons voor een gunstige prijs privé producten kopen.

Uiteraard krijg je bij ons de middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, waar je ook werkt, op kantoor, bij de klant of thuis.

Goede resultaten worden beloond. Voor diverse functies bestaat een provisieregeling waarmee je direct deelt in het resultaat.

Copaco groeit en is altijd op zoek naar goede mensen om ons team te versterken. Onze medewerkers zijn een belangrijke ambassadeur voor ons. Als je een nieuwe collega aandraagt, staat daar een vergoeding van maximaal 1.500 euro bruto tegenover.