Software Engineer

Vacature Developer 2tCloud

Eindhoven, fulltime

Heb jij een opleiding in Software Engineering afgerond en wil je graag ervaring op doen in een groeiend en dynamisch DevOps team? Kom dan eens kennismaken!

Wat ga jij als Software Engineer bij Copaco doen?

Een van de strategische pijlers van Copaco is ons volop groeiende Cloud platform. Als Software Engineer ga jij deel uit maken van het dynamische 2tCloud team en werk jij mee aan de constante ontwikkelingen en uitbreiding van de dienstverlening. Het DevOps team houdt zich bezig met de operationalisering van het Cloud platform, van portals tot back end.

Samen met de andere Software Engineers vorm jij het Dev-team en zorg je voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen door het bouwen van integraties en koppelingen met externe systemen en ons partner portal. Je speelt een belangrijke rol in het begeleiden van de development processen en werkt in Sprints aan diverse projecten. Denk hierbij aan het automatiseren van bedrijfsprocessen in Omnitracker of bijvoorbeeld de koppeling tussen het platform en SAP.

Wie ben je

Jij hebt je opleiding Software Engineering afgerond en bent op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw kennis en energie kwijt kan. Je bent pro-actief, gaat lekker zelfstandig te werk en bent kritisch. Je hebt ideeën ten aanzien van werk en ontwikkelingen, denkt hierover mee en communiceert hierover binnen het team.

Verder heb je:

 • ervaring met PHP, C#, ASP.NET MVC, WCF & Javascript,
 • kennis van .NET,
 • ervaring hoe backend resources met RESTful API worden aangestuurd,
 • een voorkeur je werkzaamheden te structureren in Jira, en je bent bekend met het automatiseren van Cloud diensten,
 • een bij voorkeur heb je een ICT gerichte vooropleiding,
 • Omdat wij de balans tussen werk en prive belangrijk vinden geven wij de voorkeur aan een kandidaat die niet elke dag uren in de file hoeft te staan maar lekker op tijd thuis kunnen zijn!

Wij bieden

 • Een afwisselende (senior) positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen;
 • Je gaat werken binnen de meest innovatieve cloud-omgeving van de Benelux (en dit is echt niet gelogen!);
 • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling;
 • 28 vakantiedagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis);
 • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling;
 • Naast het gezonde fruit worden er ook regelmatig pizza’s besteld;
 • Je mag gebruik gaan maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets!

Over Copaco

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business betreft de distributie van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 450 collega’s leveren we topmerken aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

Ben jij klantgericht, flexibel, commercieel en gedreven? Iemand die niet bang is voor een uitdaging, zijn/haar grenzen wil verleggen en die zich prettig voelt in een informele werksfeer? Dan pas jij perfect bij ons!

Heb jij interesse?

Laat ons dat weten en kom eens kennismaken! Je kunt je CV en motivatie per mail sturen naar: recruitment@copaco.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ike Erades, Corporate Recruiter, via T: +31 (0)40 2 306 272.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature