Senior Developer

Eindhoven, fulltime

Ben jij als Software Engineer toe aan een volgende stap? En vind je het leuk om de senior rol op je te nemen binnen een groeiend en dynamisch DevOps team? Kom dan eens kennismaken!

Wat ga jij als Senior Developer bij Copaco doen?

Een van de strategische pijlers van Copaco is ons volop groeiende Cloud platform. Als Senior Developer ga je een belangrijke rol spelen binnen het dynamische 2tCloud team en werk jij mee aan de constante ontwikkelingen en uitbreiding van onze 2tCloud dienstverlening. Het DevOps team, bestaande uit vier developers en een Senior Developer (dat ben jij) houdt zich bezig met het uitbreiden van functionaliteit binnen het 2tCloud platform plus de operationalisering ervan. Het 2tCloud platform bestaat uit diverse portals en back-end systemen.

Samen met de andere Developers vorm jij het Dev-team en zorg je voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen door het bouwen van integraties en koppelingen met externe systemen en ons partner portal. Je speelt een belangrijke rol in het begeleiden van de development processen en werkt in sprints aan diverse projecten. Denk hierbij aan het automatiseren van onze telefonie dienstverlening, of het koppelen van systemen.

Je hebt ook af en toe de pet op van een architect zodra je de functionele specificaties gaat omzetten in een goedwerkend technisch ontwerp.

Als senior developer weet jij de andere developers mee te nemen in hun ontwikkeling en ben jij een inspirator binnen je team.

Wie ben je

Jij hebt al diverse jaren ervaring als een software engineer (.Net) binnen een cloud-omgeving. Hier heb je je kunnen ontwikkelen tot een medior niveau en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen tot een Senior Developer. Je bent proactief, gaat lekker zelfstandig te werk en bent kritisch. Je hebt ideeën ten aanzien van werk en ontwikkelingen, denkt hierover mee en communiceert hierover binnen het team.

Verder heb je:

 • kennis van .NET,
 • ervaring met PHP, C#, ASP.NET MVC, WCF & Javascript,
 • ervaring hoe backend resources met RESTful API worden aangestuurd,
 • je bent bekend met o.a. Jira, Bitbucket en andere code deployment toolings,
 • je bent bekend met het automatiseren van Cloud diensten,
 • een afgeronde HBO opleiding software engineering,
 • perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (dit is een must),
 • Omdat wij de balans tussen werk en prive belangrijk vinden geven wij de voorkeur aan een kandidaat die niet elke dag uren in de file hoeft te staan maar lekker op tijd thuis kunnen zijn!

Wij bieden

 • Een afwisselende, senior positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen,
 • Je gaat werken binnen de meest innovatieve cloud-omgeving van de Benelux (en dit is echt niet gelogen!),
 • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling,
 • 28 vakantiedagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis);
 • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling;
 • Naast het gezonde fruit worden er ook regelmatig pizza’s besteld;
 • Je mag gebruik gaan maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets!

Over Copaco

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 450 collega’s leveren we topmerken en clouddiensten aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

Copaco Nederland is dé total knowledge en fulfillment partner in Nederland. Copaco Nederland beschikt over een uitgebreid portfolio van producten en diensten om complete end-to-end oplossingen te bieden. Copaco’s klantenset bestaat uit wederverkopende partijen die deze technologieën en producten ombouwen tot eindproducten en diensten.

Ben jij klantgericht, flexibel, enthousiast en gedreven? Iemand die niet bang is voor een uitdaging, zijn/haar grenzen wil verleggen en die zich prettig voelt in een informele werksfeer? Dan pas jij perfect bij ons!

Heb jij interesse?

Laat ons dat weten en kom eens kennismaken! Je kunt je CV en motivatie opsturen naar recruitment@copaco.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ike Erades, Corporate Recruiter, via T: +31 (0)40 2 306 272.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature