Customer Service Officer

Eindhoven, minimaal 32 uur

Wil jij met jouw klantgerichtheid, prettige persoonlijkheid en energie het visitekaartje van Copaco zijn? Ben je communicatief sterk, beschik je over de nodige portie lef, wil je zowel zelfstandig als in teamverband de klanten set van Copaco verder binden en uitbreiden? En is Frans je tweede taal? Welkom bij Copaco!

Wat ga jij als Customer Service Officer doen?

In deze rol heb je dagelijks outbound telefonisch contact met onze bestaande of potentiële Belgische B2B klanten om informatie te verzamelen, te promoten of om de klanten welkom te heten bij Copaco. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het bouwen aan klantrelaties, het onderhouden van klantcontact en om de klantbehoefte te inventarissen en hierop te anticiperen.

Of het nu gaat om het aanbieden van producten bij bestaande of potentiële klanten, het verzamelen van specifieke kenmerken, het verwelkomen van nieuwe klanten of het bedenken van nieuwe acties samen met je collega’s van het Callcenter of Salesteam. In deze variërende job ben je continu bezig met het verder uitbouwen van het merk Copaco. In grote lijnen bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Telefonisch klantcontact met B2B klanten,
 • Outbound projecten in opdracht van vendoren/leveranciers,
 • Uitvragen klantwensen bij bestaande en potentiële klanten,
 • Aanbieden acties bij bestaande/nieuwe klanten,
 • Nieuwe klanten telefonisch verwelkomen.

Als je bij ons komt werken, dan krijg je een uitgebreide inwerkperiode, waarin we je ook gaan trainen in goede gesprekstechnieken.

Wie ben je

Met jouw ‘never stop mentaliteit’ ben je een echte aanwinst voor het Callcenter van Copaco. Je hebt een vriendelijke telefoonstem, bent gemotiveerd om zelfstandig én gezamenlijk aan doelstellingen te werken en komt met vernieuwende ideeën wanneer je ruimte voor verbetering ziet. Omdat ook jij houdt van hard werken, doorpakken én een lolletje pas je perfect binnen het Callcenter team. Ben je ook nog eens de Franse taal machtig? Dan is dit een sterke pre.

Overige harde eisen zijn:

 • Minimaal MBO niveau,
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Franse taal,
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

 • Een afwisselende positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling;
 • 28 vakantiedagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis);
 • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling;
 • Gebruik maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets;
 • Werken bij een werkgever die je alle ruimte geeft voor je eigen ontwikkeling.

Over Copaco

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 450 collega’s leveren we topmerken en clouddiensten aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

Copaco Nederland is dé total knowledge en fulfillment partner in Nederland. Copaco Nederland beschikt over een uitgebreid portfolio van producten en diensten om complete end-to-end oplossingen te bieden. Copaco’s klantenset bestaat uit wederverkopende partijen die deze technologieën en producten ombouwen tot eindproducten en diensten.

Ben jij klantgericht, flexibel, enthousiast en gedreven? Iemand die niet bang is voor een uitdaging, zijn/haar grenzen wil verleggen en die zich prettig voelt in een informele werksfeer? Dan pas jij perfect bij ons!

Heb jij interesse?

Laat ons dat weten en kom eens kennismaken! Je kunt je CV en motivatie uploaden via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ike Erades, Corporate Recruiter, via T: +31 (0)40 2 306 272.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature