Job Offers

Open sollicitatie
 • No Posts to display

Alle vacatures

 • HR Officer

  Als onze HR Officer ben jij degene die alles overziet, goed kijkt en luistert naar collega’s en snel reageert op ontwikkelingen. Snel schakelen tussen operationeel en tactisch niveau is dan ook geen enkel probleem voor jou. Jouw positieve energie werkt aanstekelijk.

  Continue reading
 • Sales Interne Francophone

  Met jouw communicatieve vaardigheden fungeer je als eerste aanspreekpunt voor onze klanten betreft al hun vragen. Je staat voor hen klaar met advies omtrent onze producten en diensten en je zorgt voor een efficiënte en correcte verwerking van alle orders van A tot Z. Bovendien zie en benut je kansen, breidt je deze klantencontacten waar mogelijk uit en ga je actief op zoek naar nieuwe relaties.

  Continue reading
 • Vacature Productmanager

  Productmanager

  De Productmanager is de spil, zowel intern als extern, voor bepaalde productgamma’s. Hij/zij is de centrale draaischijf tussen sales, marketing, finance en logistiek. De Productmanager zorgt ervoor dat zijn productengamma op de beste manier in de markt geplaatst wordt, de financiële objectieven en parameters gehaald worden (P&L management), de sales-technische kennisoverdracht optimaal verloopt en de klanten- en leverancierstevredenheid optimaal blijft.

  Continue reading
 • Medewerker Inside Sales

  Heb je een commerciële flair en een gezonde dosis interesse in ICT? Ben jij dé persoon waar onze klanten steeds naar zullen vragen? Word je gemotiveerd door het behalen van resultaten? Een functie als Inside Sales zal jou ongetwijfeld interesseren !

  Continue reading
 • Spontane Sollicitatie

  Spontane sollicitatie

  Bij Copaco waarderen we initiatief en enthousiasme. We verwelkomen dan ook altijd Spontane sollicitaties, vooral in commerciële functies!

  Continue reading