Latest job offers

 • HR Officer

  Als onze HR Officer ben jij degene die alles overziet, goed kijkt en luistert naar collega's en snel reageert op ontwikkelingen. Snel schakelen tussen operationeel en tactisch niveau is dan ook geen enkel probleem voor jou. Jouw positieve energie werkt aanstekelijk.

  Continue reading
 • Sales Interne Francophone

  Met jouw communicatieve vaardigheden fungeer je als eerste aanspreekpunt voor onze klanten betreft al hun vragen. Je staat voor hen klaar met advies omtrent onze producten en diensten en je zorgt voor een efficiënte en correcte verwerking van alle orders van A tot Z. Bovendien zie en benut je kansen,

  Continue reading
 • Vacature Productmanager

  Productmanager

  De Productmanager is de spil, zowel intern als extern, voor bepaalde productgamma’s. Hij/zij is de centrale draaischijf tussen sales, marketing, finance en logistiek. De Productmanager zorgt ervoor dat zijn productengamma op de beste manier in de markt geplaatst wordt, de financiële objectieven en parameters gehaald worden (P&L management), de sales-technische

  Continue reading
 • Medewerker Inside Sales

  Heb je een commerciële flair en een gezonde dosis interesse in ICT? Ben jij dé persoon waar onze klanten steeds naar zullen vragen? Word je gemotiveerd door het behalen van resultaten? Een functie als Inside Sales zal jou ongetwijfeld interesseren !

  Continue reading
 • Account Manager ESG

  Je bouwt graag aan sterke relaties en kan klanten inspireren tot omzet? Je werkt graag in een uitdagende omgeving en haalt voldoening uit het actief meewerken aan goede resultaten? Je hebt ervaring in Account Management binnen ICT? Wij hebben interessante opportuniteiten beschikbaar !

  Continue reading
View all job offers